Welkom op de website van Showband Sandido.
Welkom op de website van Showband Sandido.
Welkom op de website van Showband Sandido.
Bingo's
Eén zaterdag in de maand organiseren wij bij Showband Sandido een bingo. De bingo wordt gehouden in ons clubgebouw aan de reeweg 79 in Hendrik Ido Ambacht.

U speelt al mee voor €0,50 per ronde. De bingo begint om 20:00 uur en eindigt ongeveer om 24:00 uur. De zaal gaat een half uur voor aanvang open. Er worden gemiddeld twintig ronden op deze avond gespeeld. Iedere ronde maakt u twee keer kans op een prijs. Een troostprijs en een hoofdprijs. De troostprijs wint u als u als eerste 1 rijtje vol hebt, en de hoofdprijs wint u als u de hele kaart vol heeft. Als u wint mag u zelf u prijs kiezen. Dit geld zowel voor de troostprijs als voor de hoofdprijs.

De laatste ronde die wij spelen is altijd een super ronde. Wat dit inhoud kunt u ontdekken door een avondje gezellig mee te komen bingoën.

et deze bingo maakt u niet alleen kans op leuke prijzen, maar u steunt ook de vereniging. Als u geluk hebt met de bingo is het dus een typische win-win situatie!

Tevens is er gelegenheid om wat te drinken en/of te eten. Onze bediening loopt deze avond graag voor u. Roken is binnen niet toegestaan, maar wij hebben buiten een ruimte waar u droog kunt staan om te roken.


Data
De data van de volgende bingo wordt zo snel mogelijk na de vorige bingo in een nieuwsbericht op onze facebook, twitter en voorpagina van de website gemeld.


Bij deze enkele foto's van de bingo:
De hoofdprijzen van de bingo
De troostprijzen van de bingoOns bar personeel

Het omroepen van de nummers.Een aantal bezoekers druk aan het bingoën.


Tot ziens op de bingo!